Oj oj new year och grejer.

Kavajen är laddad drickan är på kylning allt är som det ska vara.
Sitter och taggar till lite vid datan nu bara så ska jag snart iväg hem till vickan där alla goda vänner är så ska vi äta middag och mysa lite. Efter 12 slaget drar alla vidare till olika ställen, jag och mina grabbar drar då hem till en tjeje polare och festar gärnet kvällen ut hoppas jag.

Aja Gott nytt år på er alla glada så ser vi hur allt vart imorgon.

Peace


Tjullulul

Igår(Måndag) så på dagen gled jag runt med Mr P i stan och skulle kolla kläder, Men fy fan va mycket folk det var så vi orkade ej gå in i några affärer, folk är ju helt galna:p
Aja på kvällen kom gammel och knutte hit så förade vi hos mig till klockan halv 12, sen skulle vi åka in till stan och dra till vickan och köra lite. Men vickan hade stängt, så vi drog till HBJ den där rock bar/klubben och köra där istället haha var faktist skojigt, och vi körade loss där ;D
Aja idag ialla fall så var vi alla lite slitna så vi drog in till stan och gled runt lite sen tog en fika och bara slappade.
Och ikväll då ska jag nog bara vara hemma och ta det lungt:)

Peace

Söndag

Oj oj, nu är jag hemma efter en svettig runda på stan.
Jag och grabbarna började med 1 timmes billjard och en bira, Och jag måste erkänna och säga att jag spelade skit torskade hela tiden. Men knutte the man hade faktist bra med flax under kvällen.
Torskade också mot petter och fick bjuda han på bira. Jonas var också med och lira, gick inte så bra för han heller.
Sen efter x antal matcher drog vi vidare till ett cafe och tog det lite lungt och pratade livet.
Nu är jag ialla fall hemma och faktist ganska tidigt så det är skönt.

Och jag ska försöka slagga i tid för att vara pigg och glad imorgon för nya äventyr!
Peace

Lördag

Vart utgång igår också, Dock vart det bara en öl på hela kvällen då jag var ganska seg.
Men var en trevlig men mycket ja hmm anorlunda kväll, Vi drog till RG och det var ej som det brukar vara haha men vi körde på endå och det var trevligt.
Aja idag fyller Emil år så vet ej om det blir lite utgång idag :)

Sen är den stora frågan vad har man för alternativ för nyår minna vänner...?
kryssning
Peace

Sliten

Hejhopp!
Igår var vi ett litet gäng som bara skulle gå ut och ta en bira, haha slutade med en jävla massa bira för alla och vi drog runt 1 tiden och skakade våra rumpor lite, så kvällen var inte som vi hade planerat men den var i alla fall en mycket trevlig kväll.
Hm idag därimot har jag inte mått så bra, en riktig bakpotatis har jag varit:P
Vart en 2 timmars däck mode i duschen och mycket slöande, Sedan var det ut och handla pizza och nu mår jag faktist mycket bättre. Blir utgång ikväll igen men jag ska inte dricka en droppe!

Aja har absolut inget mer att skriva så...

Peace

JUL

Igår var det Julafton!
Var super trevligt och mysigt, Älskar värkligen min familj.
Men men dagen bara flögförbi och gästerna drog runt 12.
Men idag så är det dagen efter julafton , nu är allt redan över typ, men ikväll kommer lite andra släktingar hit och äter middag så det är ju trevligt, men idag har jag bara slappat och sätt på filmer.
Såg på Bröderna lejonhjärta och det var så sjukt länge sen jag såg den. Den är faktist jävligt bra!

aja fan nu ska jag se lite mer på tv och slappa sen ta en durre innan folket kommer.

Peace

23

Oj oj oj imorgon är det Jul.
Ska bli super mysigt med julafton , men det är ju absolut inte samma sak som det var när man var liten, när man knappt kunde sova dagen innan för man var så pirrig:D
aja idag har det städats och lagats mat för fulla muggar här hemma, Jag har också vart i solan c en snabbis och fixat lite saker.
Molly
Här är vovven min efter en promenad i snön.
Peace

Kenny starfighter

Ikväll så vart det chip och dipp med mig själv och så såg jag Kenny Begins som jag har fått av Nadia för så länge sen men aldrig sätt.
Men ikväll såg jag den och den är faktist riktigt bra, gillar värkligen Kenny starfighter filmerna.
Aja ska försöka komma i säng i tid för att hinna med och göra lite ärenden osv imorgon:)
Peace


tjuu

Hm igår kväll krökade jag och petter hos mig sen vart det vickan med grabbarna och lise, Och som sakt det är helt okej på måndagar faktist.
Aja på g hem fick vi vänta lite på bussen och FY FAN av kallt det har börjat blivit, helt galet fan.
Hm idag den 22 så har jag faktist inte gjort mer än att se film och bara gosat, tittar ut då och då och är glad att jag ligger inne i värmen, men var faktist fint väder idag så lite sugen att gå ut var jag väll:p
Ikväll får vi se vad man orkar med.

Peace

Christmas Maoooust

Ey idag har jag hunnit med mycket, var och köpte gran med pappsen, handlade mat OCH köpte möss till ormen.
Sen drog jag till stan med Petter och Nadia och köpte mina sista klappar till La familjen.
Och nu kommer syrran och hampus så ska vi väll Jul mysa lite idag också så vi kommer i stämmning, sen ikväll blir det nog utgång...
Aja ska glida och dricka mig packad på lite Christmas Maoooust nu såååå.......
Nice
Peace


Söndag

Idag var det slappish mode på dagen, sen efter middagen började vi stor baka här hemma tillsammans:)
Sen kom emma och robin förbi, så vi satt och kollade upp lite information om thailand, sen när dom drog kom min vän petter förbi så såg vi lite film och åt nybakade bullar:)

Peace


,


Snö

Snö, snö , snö och snö kan bara säga att det är mycket snö ute nu.
Och det är faktist riktigt nice, Det är super ljust och man kan få lite julkänsla.
Hoppas på att det blir lite pulka åkning snart.
Vi
(gammalfullfartibakenbild!)
Peace

Hay

I går (allså fredag) så var jag på jullunch på jobbet, sen stan och kollade lite julisar med petter.
Men på kvällen så drog alla ut men jag var fett lat så jag och Nadia hade en mys film kväll istället och det var jätte skönt och trevligt.
Hm idag (lördag) har jag bara slöööat sen på kvällen drog jag ut med grabbarna och tog någon bira.

Nu ska det sovas snart faktist, ska nog till farfar imorgon tror jag

Peace


Filmrecension

Igår gick vi på Avatar, var en lång men härlig film.
Idag var det Jullunch på jobbet med alla arbetstagare och personal. Jag och min vän Petter gick dit och det var super mysigt,så mycket kärlek och julkänsla. Vart faktist lite dans efter maten:)

Aja alla glada ska börja med en ny grej på min blogg, Min vän Petter D ska få skriva filmrecensioner om vi vart och sätt nått tillsammans. Här kommer hans första  underbara inlägg.

Vinterns starkaste film i form av Avatar

Det är lätt hänt att tänka på hisnande action och drama när man läser James Camerons meritlista. Med filmer som Terminator, Terminator 2 Judgement Day, Aliens och Titanic ligger den 55 – årige regissören bakom några av filmvärldens största succéer. Han är också känd som en pedantisk arbetsledare och visionär.

Ändå tänker man med en skeptisk ton på den här filmen. Har James Cameron gapat efter för mycket? Råa marinsoldater med tunga vapen som slåss mot blå intellektuella utomjordingar med svans. Bland flytande berg. I tre timmar – alltihop i den senaste 3D-tekniken. Kan det funka?

Handlingen utspelar sig på planeten (månen?) Pandora, där giriga amerikanska gruvbolag vill tjäna pengar men möter motstånd i form av planetens humanoider, de gåtfulla Na’vi. Soldaten Jake (Worthingon) får i uppdrag att infiltrera det blå folket, genom att låta sina nervceller kopplas till en avatar – en Na’vi version av honom själv. Men genom kärlek och respekt för Pandoras sagolika natur inser Jake att han kanske står på fel sida i konflikten.

En helt ok allegori över amerikansk imperialism men filmen fungerar helt suveränt som hisnande helaftonsäventyr. Animationen och filmen flyter samman, vilket gör att de fantasifulla miljöerna känns verkliga om inte t.o.m. gripbara (med 3D-glasögon). Det blåa folkets språk är även vackert komponerat. En symbolism som dyker upp är frågeställningar kring huruvida vi människor skall handla gentemot naturen.

Men filmen har brister; klichéartade skurkar, logiska luckor och tröttsamma actionscener och kanske även en alltför stor koppling till mästerverket Dansar med vargar (i originalversionen givetvis). Dock är denna film förmodligen vinterns bästa, och den ger valuta för pengarna.

7/10 ringmurar.

Peace


Avatar

Idag var det knegish.
Ikväll blir det Avatar premiär kl 24:00 med grabbsen, filmen är 3 timmar lång så blir en lång natt.
Imorgon är det upp och hoppa och gå och käka Jul lunch på jobbet.


Peace

Onsdag

Och imorgon är det Torsdag, sen är det bara 1 vecka kvar tills julafton och jag har inte köpt några presenter än:O Måste värkligen ta tag i det!
Peace


SG

Idag kan man inte missa att det kommit MYCKET snö.
När man är ute med hunden nu får hon hoppa över snö högarna :)
Alla fall mysigt med massa snö och skoj nu att man kan åka pulka och grejer.
Dagen gick ialla fall åt att gå ut med hunden och sen vara på stan med petter och gå runt lite i snöruset.
Imorgon är det kneg på G så bara slagga i tid ikväll.
SG
Peace


Tjulullulu

Ey igår så vart det att försöka komma i säng i tid, men hände det svar NEJ. Så idag var det segt att gå upp ur sängen. Men när man väl klev ut ur porten så fick man som ett smäll i ansiktet av att det var ruskigt kallt och att det för en gångs skull var lite ljust ute så man vart faktist pigg väldigt snabbt! Finns faktist en posetiv sak med snön och det är att det lyser upp lite här i mörkret och att det är jävligt mysig känsla när snön ligger på marken sådär fint!
Aja jobbade till 3 sen var det möte på jobbet till ca 5 på kvällen, men det bjöds på smörgåstårta och efterätt och vi alla som jobbade fick också en trevlig blomma så det va ju trevligt:)
Aja var hemma runt 6 typ och då gick jag ut och halkade runt med hunden .Jag hade faktist tänkt att träna men bangar fan det, är helt slut och ska över till petter snart och se en rulle tror jag.Han har fått en ny tv så ska bli skoj att kolla till den. Sen knegar jag ej imorgon men som sakt är super trött så ska försöka komma hem i tid idag.
Meh
Peace


Lucia och grejer!

Hmm igår kväll( lördag ) vart det ut och ta en bira vid medis, sen vart det över till cafe60 och ta en fika och chilla lite. Idag Lucia började med att jag drog iväg och simmade med robin.fan har kommit in i det där att simma och basta, riktigt skönt och bra träning faktist:) Hm sen nu ikväll så var jag på Välgörenhetkonsert på Black sheep. Var 100år sen jag var på black sheep men var mycket trevligt att lyssna på lite musik. Drog dit med syrran,Jonas,petter,robin,Jonas brud och emma kom sen också. Sen var emma så gullig och skussade hem oss alla:D vi tröck in oss i den lilla röda pärlan.. Aja nu blir det PH och sen försöka kanske slagga för det är knegish imorgon Peace

11:36

Men ser man på Man överlevde en mycket hård fredag...
Hmm Vi började kvällen hos en polare med en trevlig förpärla.Det vart mycket och jagande där;)
Men men sen drog vi alla till pilot och körde, vi var typ 14 grabbar och hade bord så vi dräggade på där. haha fick fan en isbit i ögat! .
Aja kvällen var mycket trevlig kväll.
Idag LÖRDAG så är jag lite smått sliten, men alltid skönt att veta att någon är mer sliten. Snackade med robin i luren medans han spydde i sin papperskorg hahah och då mår man själv så mycket bättre!
Aja blir väll ej så mycket som händer idag på dagen än typ en promenad med robin för att komma ut:)

nice
Bakis-potatis

Peace


Hay

Nu är jag tagit mig hem efter en dag på badhuset:)
Fan va trött man blir av att simma några längder.

Hm haha efter jag och Petter simmat våra 20 längder med 4 olika simmstilar, så ville Petter att jag skulle ta tid på hur snabbt han krolar en längd, hahah han gjorde det på drygt 16s. Men efter det så satt vi på kanten och pratade lite, men sen sa han att han behövde dra och pissa.. Visste dock att det ej var det han behövde såg på han att nått var fel, haha efter 5 minuter kommer han tillbaka och då var det så pass att petter trodde han skulle spy och var tvungen att springa till toan, men som tur är så spydde han ej utan behövde bara lugna ner sig lite.
hahah säger det konditionen är inte på topp:D
spya
Nu blir det tacos och sen försöka bli trött så man kan slagga.
Peace

Torsdag 12:52

Tjenare, igår drog vi till Ego och firade Kim hedin.
Det var trevligt, jag och mina grabbar och nadia drog ej med vidare utan drog hem hyfsat tidigt runt 2.
Aja idag så ska jag iväg med Petter och simma några längder, Jävligt bra träning faktist och sjukt skönt att basta :)
Och juste imorgon ska man knega också, så man måste hoppa i sängen tid.

Peace

Hay!


Peace

Skolan

Idag så mötte jag några grabbarna från klassen och drog till gammla skolan.
Vi köpte med oss fika och drog och träffade vår gammla favoritlärare Roland palm.
Vi satt och fikade och gick runt i snickeriet och snackade en massa, sen fickade vi en gång till när ted kom( en annan snickar lärare). Han drog iväg och köpte fika till oss så vart dubbel upp.
Aja vi var i plugget till typ halv 4 sen drog vi till djuraffären köpte möss till min orm, sen satt vi oss på puben där och tog en bira och snackade lite, var länge sen jag såg dom.
Aja ikväll har jag och Petter myst och sätt film som vanligt bara så ni vet;D
Hay

Peace


Söndag.

Hej hopp!
Igår var det utgång, vi drog dock hem tidigt för vi alla skulle upp tidigt...
Men som sakt idag droppade jag upp 7 på morgonen och fixade mig och så drog jag och mamma och cim och henens mamma och 2 mammor till och red på islandshästar.
En av mammorna kände hon som höll i ridnings utflykten så det var bara vi 6 i en grupp så det var super skoj, vi körde på som fan haha och islandshästar är ju helt underbara:)
Sen vart det en fika i skogen och sen upp på sadeln igen, haha det vart ialla fall mycket mycket skratt under dagen, Men nu är jag helt död, man är inte van med alla friskluft:P
Aja så nu blir det bara att slappa. Har inge jobb imorn så ska försöka hinna med lite ärenden på dagen men som tur är behöver man ej gå och slagga i tid.
fin
Och den hästen jag fick var en vit fin rackare, Tyvärr fotade jag inget då min Fittmobilkamera aldrig funkar när jag behövde den... Men en av mammorna tog typ 3 kort haha så om jag får dom någon dag ska jag lägga upp dom, man såg ju inte så snygg ut med den där jävla hjälmen och massa kläder:P

Peace


Lördag 20:38

Hejsan,
Igår fredag vart det utgång med grabbarna och som sakt det vart lika trevligt som det alltid blir:)
Idag så sov jag LÄNGE till typ 1:O men vaknade och då hade mammsen köpt 5 nya par björn borg kallingar och en tjocktröja också från björn borg. Sen efter jag vaknattill drog jag till stan med petter där vi strävade omkring fikade lite och snackade.
Hmm ikväll blir det utgång som vanligt, drar dock hem tidigt idag för imorgon mina vänner då ska jag ut och rida islandshäst!
Alla mammor ska ut och jag hänkar med dom men som tur är hänger cim också med så jag är inte enda barnet men är dock enda killen, men ska bli riktigt mysigt man ska rida lite sen ska vi stanna i någon skog och så käkar man en liten lunch/fika där. Så blir upp kl 7 imorrn:)

Aja ni får väll reda på hur det var imorgon.
häst

Och en grej till sitter och tittar på en lite varelse som flyger runt i min lägenhet och jag tror fan det är en mygga:O En riktigt krigar mygga som lever nu så jag kan tyvärr inte döda den...

Peace


Idol Tove!

Fan sitter här och ser idol och fy fan vilken jävla pudding Tove är hon har värkligen allt hon har attityden och utseendet, grr säger jag bara!

Aja nu blir det utgång får se hur kvällen slutar, Är ialla fall fullfart hela helgen:)

Peace

sådär!

Hejsan! idag är det torsdag och jag har träffat en mycket speciell person idag och umgicks.
Sen for jag iväg och träffade petter så gick han och jag och skrev in oss på Dykar kursen som började den 11 Januari!
Så nu blir det att börja plugga vi fick en bunt med böcker och andra saker man måste kolla igenom och läsa osv. Men ska faktist bli så sjukt jävla kul, Sen att jag gör det med min bästa vän är ju inte fel heller så vi kommer nog ha super kul under kursen och sen får vi nog massa skoj med det efter när man kan dra ut och dyka runt om i landet!

Men men ikväll blir det bara att ligga hemma och ta det lungt då jag ska upp och jobbar imorgon i bageriet:)

Niice
Peace

Tjingtjong


Peace

"Fiskarna använder ofta dyra labyrintliknande nät med stor räckvidd.Inte sällan sträcker sig näten flera hundra kilometer"

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1647045/jattemaneter-angriper-japansk-fiskeindustri


dykcertifikat

Hejsan alla glada, Tisdag idag klockan är 01:20 och jag har ingen jobb imorn,
Aja har blivit rulle med petter igår och idag, riktigt skönt faktist och ibland njuter man av att inte jobba varje dag;D
Aja imorrn/idag så ska jag och Petter till stockholms dykarcenter och snacka med dom, vi ska ta dykcertifikat!
Så imorn blir det nog bara snacka med dom om vad vi måste köpa och lite info osv, men förhoppningsvis bokar vi in oss i kursen vädligt snart.
Iså fall börjar den ialla fall i januari och om jag klara alla täster osv så får jag kortet exakt innan jag åker till thailand typ, så det är super bra för robin har också dykcertifikat ( dock bara så han kan dyka utomlands och inte i sverige, men vi som tar i sverige får dyka överallt! ) och då kan jag och robin åka ut någon dag och dyka,och vem vet man kanske har turen att man får åka ut och dyka med hajar eller nått annat nice:)
Men men jag lär skriva hur det gick imorn...

Aja bäst att dra och slagga nu så man ej vänder på dygnen förmycket.
nice
Peace


RSS 2.0