1-0

Så underbar match, Aik kammade hem segerna mot Hammarby :D
Så skönt att vi har vunnit dom 2 derbyna nu:D

Aja ikväll ska vi alla till emma, kommer förhoppningsvis blir jätte trevligt eller ingen tvivel om saken det kommer bli trevligt:D

peace

AIK

tjenare alla glada,
Idag är det AIk-Hammarby :D  mycket pirrigt faktist.
Ska väll se matchen tillsammans med grabbarna och nadia.
Aja nu måste jag pysa mycket att göra!

Heja gnaget!

Bowling

Så ville bara berätta resultatet igår.
Petter hängde också med till bowlingen och den grabben hade bowling i blodet han kammade hem första plats.
Jag och robin kom delad två, hade ju sakt till mig själv att jag skulle vinna över han men delad plats är okej det också.
Men sist men inte minst kom lilla nadia hon hade en jätte bra spel stil och fick gott med strikes:D men tyvärr måste någon komma sista :)

Ha en bra dag.
peace

Tobbe

tjenare alla glad, nu tänkte jag ge min läsare en jävligt bra blogg.
http://www.frings.blogg.se/ det är min underbara vän Tobias nystarta blogg. Gå gärna in på den och se vad han har för bra att skriva  ( den ooootroligt vackra bilden är från rhodos:P tobbe i randigt )



Peace

:)

Tjenare alla glad, idag har det vart en riktigt varm och trevlig dag.
Idag runt 3 körde jag lite bil med pappasen , vi åkte också till vetrinären med molly för hon skulle ta nån spruta.

Nu ikväll ska jag robin och nadia bowla igen ( om ingen annan vill med ). Jag och robin har fastnat för det:D
Så ikväll ska jag spöa robin på bowling, han vann ju förra gången men ikväll ska jag ta den jäveln;D.



Finns det hjärterum finns det stjärterum


V



Tycker denna reklam är väldigt skön,
Ta vara på sina vänner säger jag bara:)

Depp

 

:)


tack för dom fina handplockade blommorna <33;D

kvällen

Kvällen var väll tänkt att man skulle ta det lungt hemma med fredagsmys, men så vart det ej . Det vart mysigt på annat sätt. jag robin och tobbe drog och spelade bowling från 10 till 11 va riktigt trevligt. Var länge sen man lirade så va skönt att kasta av sig lite. Sen var det lite halv skönt vi hade hela stället för oss själva Nästan:P
Robin den jäveln vann allt, sen kom jag som hade ett sånt jävla flyt första serierna X X X X säger jag bara;D Men sist men inte minst stakars tobbe, detta med bowling är inte riktigt tobbes grej men han va riktigt jävla het på andra serien.:P
Efter vi kastat av oss gick vi runt lite träffade lite folk osv, sen hamnade vi på donken sen hem. Så nu sitter jag här och ser en film och ska väll snart dra mig från datorn.




peace

Fredag

Var med petter idag mysigt,
Idag är jag lite sugen på fredagsmys, men får se vad som händer:)

Rihanna

Fan sitter här och kollar på rihannas naken bild. Frågan är om det värkligen är Rihanna? menar va fan man ser ju ej hennes ansikte eller hennes tattueringar osv..             

HEJ

tjenare, nu sitter jag här lite halv snorig och hostig och ska dra iväg och luncha med petter nu.
Igår kväll drog jag hem till petter där vi grabbar spelade poker, Tobbe vann allt-.- .
Aja kvällen va mycket trevlig ialla fall länge sen faktist man bara satt med grabbarna sådär länge och pratade osv, har på senaste tiden nästan bara varit krogen osv så detta va skönt.

aja peace

:)

Så nu har jag precis kommit hem från resturangen och det var mycket trevligt:). Jag bangade att gå på konserten men hela familjen drog dit. Men jag och nadia drog hem och när vi kom till västa gick hon iväg och sola en snabbis nu. Så nu sitter jag här och väntar på henne. Sen får vi se om vi drar hem till petter där alla trevliga grabbar kommer vara:D

Aja alla ha en trevlig kväll.

peace


Grattis

I dag fylde min underbara syster 23 år:)
Men min dag har sätt ut så att jag har umgåtts med min flickvän nadia, sen har jag kört lite bild:)
Sen nu ikväll va det middag med syrran och mormor osv så det va mycket trevligt. Imorgon ska vi ut på resturan hela gänget och fira syrran igen, sen får jag se om jag ska med och se stefan sundström lira efteråt middagen, Men hela familjen ska dit och syrran och Hampus men vi får se vad jag får för mig.
Aja nu ska jag se lite tv med min flicka sen slagga så jag är pigg och glad imorgon.

Juste såg filmen juno nyss också , och den är sjukt bra. Flickan som spelar Juno är så bra skådespelare och hon har en sån chill stil i filmen:).

peace

AIK

Helt underbart, Aik vann derbyt mot djurgårnden med 0-1 ! !
Ivan Obolo sköt in ett kanon mål 7 minuter in på första halvlek!
Hela familjen + nadia satt spikade framför tv och svetten rann i 90 minuter var en riktigt spännande och hård match:D



Nu ska vi fixa oss och slänga oss i sängen.

peace

Har ni tänkt på detta?


haha


TRÅKIGT

Jahapp så vart man pigg nu istället, fan skulle ej sova så mycket på dagen idag,
Aja fan går också bara tråk tråk på tv nu så hur fan ska man då fördröja tiden......
hmm hoppas väll att den där snubben med som gör en trött kommer snart.

peace

:)

Sååå efter en gaalet lång bakfull dag kan jag äntligen sitt vid datan och skriva detta:p

Kvällen började på nivå med grabbarna, drogs sedan till cafe umbra kan bara säga att denna kväll kanske det vart några glas förmycket, men var endå riktigt trevligt. Avslutade min kväll hoss min lilla flicka där jag som sakt också vaknade upp men med en jävla baksmälla. Inte vart såhär bakis på bra jävla tag. Men efter halva robinson ville jag värkligen hem till mig så jag kunde börja spy:p Så nadia och jag drog till mig och chillade, jag låg i duschen 2 timmar typ och bakfyllade mig som fan!
Jag han tyvärr ej se robinson slutet så nadia gjorde Örådet till mig :D så jag fick samma spänning och fick reda på vem som åkte ut, hon hade skrivit lappar och fixat :D så jag låg i duschen och kollade när hon stod utanför och körde örådet!:D
Nu så mår jag ialla fall bra har tryckt i mig pizza och känner mig nu pigg och kry.
Sitter och ser filp och fredriks program, haha Fredriks unge är ju helt sjukt underbar haha :D
Sen Roy och roger och macken haha gammla godigar asså,

aja det var en trevlig helg

peace

skiva

Idag har jag chillat runt vid vattnet med petter, sen kom jonas och vi drog hem till mig och spelade lite tv spel och chillade,D
sen drog vi ner till kinan och trök i oss lite käk,
Men ikväll är det sista skivan, ska bli ganska skönt att dom är över nu:P men alla fall camillas skiva ikväll och det ska bli mycket trevligt ialla fall:)

mer om kvällen får ni troligen veta imorgon.

peace


kväll

Var en trevlig spelning jag var på. Va kul att träffa hampus band och deras tjejer osv, dock va ljudet på stället inte så super bra men ett gigg är ju ett gigg.
Nakdelen var också att stället låg i Märsta!! sjukt långt bort och fan det e ju typ som landet:P lite jobbigt att åka pendeln hem men som tur va åkte jag ej själv, hela familjen var ju där så det va trevligt:)

Aja ska hoppa i sängen snart tror jag men först tänkte jag göra lite mer reklam för Keld och säga att dom kommer lira på

Sweden Rock Festival den 4 juni lirrar dom där, så ni alla som ska åka dit och rocka kolla gärna upp dom:)


peace


LOL

sex små sanningar:

Sanning nr 1. Du kan inte nå alla tänder med tungan.
























Sanning nr 2. Alla idioter som läste den första sanningen kommer att prova.












Sanning nr 3. De upptäcker att sanning nr 1 är en lögn.










Sanning nr 4. Du ler nu för att du är en idiot.









Sanning nr 5. Snart kopierar du det här så att alla andra idioter kan läsa det. Sanning nr 6. Du har fortfarande ett fånigt leende i ditt ansikte.

hallå

Idag är det fredag igår var det torsdag,
Så vi börjar med torsdag. torsdag dag spenderade jag med att först köra bil, sendan gick jag robin och nadia en promenad slutade nere i 4h gården och tog en fika där. Sen på kvällan kommer Robin hit så vi 3 så på slum dog millionaire och gosade. Det var faktist en helt okej film.
Idag ska jag troligen snart in till stan och träffa robin igen , så ska vi åka in till Calm studion och snacka med dom va suspantion till robin kostar. Och alla ni som ej vet vad suspention är så är det när man hänger i krokar osv.
Sen ikväll spelar min syrras pojkvänns band på någon krog, bandet heter Keld http://www.keldonline.com/  gå gärna in och lyssna. Men som sakt får se om jag tar mig dit hela familjen ska dit också och lyssna och självklart vill jag dit men känner mig så trött. Och man vet ju att kvällen blir lång om man drar dit, nåra bira med bandet måste man ju ta sen. Aja svar på denna svåra fråga får ni nog imorgon här på denna blogg.

peace

tjuu

hejhopp Igår kväll kom nadia hit vi köpte lite chip och dipp och myste lite. Jag såg också grace anatomy med henne och fan va sorligt det var när den lilla ungen dog av canser. Riktigt förjävligt det där med canser,.... Hm aja sen såg vi filmen the spirit det är den där svart vita nya filmen med bara röd detaljer, aja den var lite sådär så vi somnade tyävrr till den:p Så vi får se klart den ikväll, Aja hoppas alla får en bra dag .Peace

tattoo

Måste bara säga att denna rygg tavla är så sjukt vacker! SHIGE på Yellow Blaze är fan den bästa japanska tattueraren! skulle låta han göra hela min kropp! och skulle vara så jävla nice om man fick en tattuering av han grr 
vacker

Gå in på hans hemsida och kolla in hans konst http://www.yellowblaze.net/shige/gallery/jn_comp/index.html sjukt bra faktist

aja peace


kvällen

Så kan börja detta inlägg med att jag har 51 stjärnor nu;D
sen att det var en mycket trevlig kväll igår faktist, dom drog bra med folk och det var bra drag sen var det ganska många man kände där så det är ju alltid trevligt. Vi drog hem runt halv 3 tiden ,grabbarna var utanför och hade fixat svart taxi så vi kom hem på 150 kr mycket bra och vi fick plats 6 st i en 5 sätes bil. Dock va man lite rädd ibland snubben körde riktigt dålig tror fan inte han hade körkort äns,han köre rally typ.

aja var ialla fall en trevlig kväll idag ska jag väll chilla, träna och nadia kommer nog hit ikväll

peace 

:)

Riktigt skön låt och video:)

tjenare

hejsan,
Nu sitter jag här och har precis vaknat till, och ska snart ringa bilskolan och säga att jag tyvärr ej kan köra imorgon för ska på jonas skiva ikväll och röja lite så pallar ej köra imorgon då. ska istället ut lite senare på eftermiddagen och köra lite med pappa, dock är den bilen atomat bil men alltid bra att träna trafik vana med den.

Aja Aik vann sist det va ju mycket trevligt 2-0 :).

Haha just fan är på 36 stjärnor på supermario spelet, har dock fastnat på vissa saker så vi ska väll förkröka ikväll hoss mig så petter som var super geek på supermario får hjälpa mig lite :$


peace


....

hmm, idag har jag nu vaknat och suttit och spelat super mario på nitendo 64 i 2 tmmar typ. Får riktigt nostalgi känslor när jag spelar det:) går faktiskt riktigt bra nu haha har 22 stjärnor:D

Idag är det ialla fall Aik-BK Häcken, så ska väll försöka se den på tv kl4, Så heja gnaget:P
vi har också vår städning i förendingen nu så om jag orkar ta mig ut ska jag väll hjälpa till och kratta och fixa, sen e det korv grillning. Men vet ej om jag kan slita mig från spelandet.

aja hinner ej skriva mer Mario kallar

peace


the day

yes då börjar dagen rulla mot sitt slut.

Idag har jag vart och köpt golv till mamma och pappas sovrum som ska läggas in ,Det vart ett ek golv.
Har vart lite sliten idag efter petter skiva igår men efter golv köpet drog jag ut och tog en lite promenad med robin och fikade på 4hgård. nu ska jag antigen gyma eller dra till krav magan, men vete fan om jag pallar kravmagan idag:/ men om jag bangar krav magan får det bli gym i alla fall.
i vilket fall så kommer troligen nadia hit sen så ska vi ta det lite lungt och mysa med en lite film:)

peace


Första men ej inte sista

Kolla, nu har jag införskaffat mig en blogg, lite tjejigt men helt okej.
I denna blogg kommer det skirvas allt från himmel och jord. Om ni har tur kanske det kommer upp lite bilder också;D
Hoppas bara att ni som kommer läsa detta har överseende att det är ett dysse barn som skriver denna:p haha så stavfel kommer poppa upp hela tiden.

Så det va mitt första och unika inlägg.
Mer kommer med tidens gång

peace

RSS 2.0