Äntligen!

Idag minna damer och herrar kammade jag äntligen hem körkortet!
Har faktist gått jävligt snabbt, Bokade en intesivkurs för ca 3 veckor sen och nu har jag kortet! Eller kortet har jag ju ej fått än men jag har massa papperslappar som visar att jag har ett körkort på G ;)
Och sen måste jag kasta in att igår fylde världens bästa Robin 20 bast!

Aja fan skulle bara säga det. Och imorgon är det upp och börja jobba.

Peace

Helgen

I helgen har det varit full rulle.
I fredags vart det utgång med trevligt folk, I lördags på dagen vart det att fixa och trixa lite sen film mys med grabbsen hos Jonas.
Och idag söndag så var det upp tidigt dra till syrran och hjälpa henne att sätta i hopp ett bord och bära lite grejer till hennes vid sen drog hon med mig hem och så drog vi ner till Granbacka och rösta med familjen, efter det vart det upp på vinden med hela familjen och börja rensa den från en massa skit. Och sist men inte mins vart det att gå till farfar och äta middag där och hålla han lite sälskap.

Och nu blir det att chilla i soffan och kolla hur Valet går.:)

Peace


Fredag.

Yo fredagen har sprungit fram.
Ikväll blir det utgång som vanligt, vart vet jag inte än men men har jag ej att skriva juste nu.

Peace

Rubrik fan.

Igår fyllde vår kära vän Wendel 21 bast.
Vi grabbs krökade lite hos han sen drog vi till söder och satt oss på en pubb och möte upp lite damer och hade en trevlig kväll.
Ikväll blir det bara att ta det lungt och ha film mys med grabbsen.

Peace


Det var länge sen.

Fan har ej pallat och haft tid att skriva här senaste tiden.
Det som har hänt under tiden är att jag har pluggat för körkort och kört ungifär varje dag. Har gjort halkbanan och klarade teoriprovet idag så nu är det bara uppkörning kvar:)
Har ej gått ut så mycket på vardagarna nu när jag pluggat typ varje dag och behövd gå upp för att köra på morgona så jag har vart lugn och fin.
Sen får vi dock ej glömma att skriva om Emmas jätte mysiga kräftskiva som hon fixade, Efter kräftskivan drog jag och och några av grabbarna till lidingö där en tjeje kompis hade hyrt ett badhus så vi var där och badade och festade:)

Aja nu har jag ej så mycket mer att skriva förutom att jag inte äns ska ut denna onsdag för man ska upp imorgonbitti och köra La car men men kastar in en jävligt rolig fighting klipp!

Peace

RSS 2.0