Bästa


Denna reklam är fan den bästa som gått på riktigt länge, hittade dock ej den på svenska men samma skit men annat språk. När man sitter och blir sur för att det är reklam så kommer denna som en räddare i nöden och gör en glad igen <3
Idag har dagen gått ut på att åka med grabbarna till systemet och bunkra för valborg, och ikväll vart det galna matcher i tv spel.

Peace

Tisdag ffs

Denna dag gick ut på att först sitta vid vattnet med Robin,Patrik och Peter och sola och snacka ett tag.
Sen gick vi in till stan och gick runt där någon timme och ficksade lite saker. Ja sen vart det att träna lite, och på kvällen drog vi grabbs och såg the ghost writer. Var väll en lagom bra film kan ej säga att det var sådär super spännande men var okej.
Sen har vi nu bestämt att vi alla killar drar till uppsala under valborg och röjer lite det blir ett litet trevligt äventyr.
Aja då var det slut på det onödiga skrivandet.


Peace


Måndag.

Idag kom Emma och plockade upp mig med bilen så drog vi och plockade upp Robin. Sen for vi till Emma hämtade lite saker, sen till robins lägenhet och lämnade dom SEN drog vi till IKEA.
Vid IKEA mötte vi upp Jonas och hans brud så körde vi en bra IKEA runda och fick med oss en jävla massa saker.
När vi hade handlat klart sa vi hejdå till Jonas och Alisia och så drog vi andra tillbaka till robins lägenhet och började fixa lite fint där. Vart också middag och lite myspys.Men vi kom en bra bit men är lite kvar som soffa osv, men nu är det endå okej så vi kan fest eller bara hänga där.
Här kommer lite suddiga bilder jag tog i lägenheten.

Peace


Helgen.

Söndag idag minna vänner, och man är lagom sliten från helgen.
Var en mycket trevlig helg. I fredags vart det utgång med alla grabbs och tvillingarna,vi drog och skakade rumpan lite.
Aja igår vart det ht grillen med alla 10 killar igen, där satt vi och käkade och myste till runt 4a, sen vart det hem och se AIK matchen, Och i min stora men glada förvåning fick vår polare Christoffer Eriksson hoppa in och spela i hela andra halvlek så det var riktigt kul att se, han skötte sig bra tycker jag också.
Sen på kvällen drog vi grabbs och emma ( runt 15 grabbs) och satt och på en pub och körde hårt hela kvällen. Så det var ju gosigt.
Juste jag har också köpt ett par jävla löparskor nu så nu finns det ingen bortförklaring bara ut och börja springa lite.

Aja idag är det bara att ligga hemma och ta det lungt sen får vi ju se vad som händer på kvällen.



Peace

Onsdag

oj oj kostigt väder vi har här i sverige nu för tiden.
Aja till intressant fakta, jag krossade grabbsen i tv spel ikväll så alla vet:D


Peace

Äntligen

Tjaba tjena, denna dag har fan vart väldigt skönt.
Vart att cyklat med jonas till Robins nya lägenhet, tog ett tag att hitta dit men nu kan vi cykla till han snabbt om han behöver oss;D
Aja sen vart det träning och sen hem till soffan där pappa och lite andra grabbar satt redo för Kalmar-AIK och vad händer jo vi knullar kalmar med 0-3! Äntligen börjar vi göra mål igen, hoppas bara det sitter i sig!!

Aja snart kommer grabbsen så blir det lite nitendo 64 lirande sen någon rulle dom hyrde på vägen:)

Peace


Helgen

Sådär söndag här...
Aja i fredags firade vi Jonas brud Alisia med trevligt folk så det var trevligt.
Och i lördags var familjen ute och firade mamma med en trevlig middag sen drog jag och mötte grabbsen och damerna så vart det krogen igen. Och idag så fylde världens bästa mamma år så dagen har gått åt att pyssla om henne och lite släkt sällskap.

Aja det var det så här kastar jag upp en lite trevlig bild på mig och Emma från i lördags.

Peace


EY

Dagen är påväg mot sitt slut...
Idag har jag vart ute och bara tagit det lungt i hooden med grabbarna;)
Sen vart det gymmet och efter det första poweryoga passet. Och måste säga att det är galet undersakattat, det är faktist hårt och man blir svettig. Men var jävligt bra för min stela kropp så det är nått jag värkligen ska fortsätta med. Fanns dock inga pinglor på vår yoga men måste säga att en snygg tjej som kan yoga är riktigt bra grejer.
Aja nu blir det tv mys bara. Sen imorgon är det fullfart.

Peace


Oonsdag

Dagen har gått åt att sitta i stan och sola med Petter och avnjuta lite mjukglass.
Sen var det hem och se Aik matchen och vad fan har hänt, aja är bara att hoppas att det går bättre för oss snart.

Aja var en mysig dag och riktigt härligt med all sol som har börjat komma.
Föresten imorgon blir det troligen första yoga passet med Petter lite smått pirrigt:P

Peace

T för tisdag!

Idag vart det upp och träna på morgonen, sen senare på dagen träffade jag Jonas the man så cyklade vi in till stan och köpte lite saker och myste i solen. Var gos och en skön dag.
Imorgon får vi se vad som händer...
snipp snapp slut så var det ointressanta skrivandet slut.

Peace


Rubrik fan


Sexig gaga
Peace

Måndag

Igår var man lite sliten, vi grabbs gled runt i stan och tog det lungt bara. Och på kvällen vart tv spels kväll.
Nitendo64 som vi brukar spela haha och måste säga att det är krig tror aldrig vi svettas så mycket än när vi lirar.
Aja idag så har jag vart duktig och tränat lite, och sen gled jag och Mr P runt vid vattnet och njöt av solen i några timmar.

Ikväll får vi se om jag glider på bio eller bangar annars kanske nått annat skoj kommer upp. Är ju trotts allt en underbart fin kväll.



http://lt.se/nyheter/blaljus/1.786178-ynglingar-sparkade-gravid Många jävla snorungar det finns.



Peace

Söndag

Nu sitter jag här klockan halv 4 på kvällen.
Fredag och lördag är över på ett naffs. Vart krogen både fredag och lördag, båda kvällarna vart mycket lyckade. Vart någon klubb på söder typ med tvillingarna och deras polare i fredag och idag vart det Royal med grabbsen och ja har fan inte så mycket mer att säga än att det var en trevlig helg.

Hahah hittade denna artikel föresten http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article196920.ab gammla gammla tider mina vänner hahaha trodde ej sånt här fanns kvar, men en kompis skickade detta och man vart lite förvånad:D

Peace

Torsdag

Snipp snapp så var vecka snart slut.
Den har varit fartfyld med det ena och det andra, blivit lite bra utgånger och trevliga timmar i solen och på uteserveringar.
Aja igår var det utgång och det va ju riktigt skojigt.
Oh idag har jag tränat och gjort massa grejer i solna c , har också fått tillbaka min mobil från lagningen:)

Och nu kom jag faktist nyss hem, Emma hämtade upp oss i sin super lilla men sköna bil så åkte jag,robin,jonas och självklart emma till robins nya lägenhet och ställe dit en tv och lite sånt. Var galet trångt i lilla bilen men vi fick precis plats.
Lägenheten är faktist riktigt nice, ser fram i mot lite sköna fester där:)


( en liten bild när mina kära vänner står och hänger i den tomma lägenheten)
Aja ikväll värkar det bli en lugn kväll så det är ju skönt och kanske behövande.
Peace


SNÖ!

Okej igår var jag ute och träffade Emil och Braulio och tog en bira på Åhlens taket. Det var så varmt där att man kunde sitta i T-shirt och steka i solen. Vi tog också en max middag vid vattnet och myste lite.
Aja kvällen så drog jag och Robin och såg alice i underlandet 3D, Den var mysig men ej super bra.

Men men till det värsta, från att sitta och sola igår så vaknar man upp och det är SNÖ igen!!
Va fan är det här jag som var så glad att det började bli vår!

Peace

Påsk

Igår var vi ju ute och lirade lite biljard, måste erkänna att det ej var min bästa biljard dag.
Vi alla satt och körde fia med knuff innan vi fick bordet och ta mig fan va irriterande spel det är, fan man går runt runt runt och blir knuffad sen håller man på så i någon timme haha. Men tror faktist knutte van där, vi han som sakt ej spela klart då vi alla knuffade ut varandra som galningar.

Idag ialla fall var det påsk, Och vi fick ett sånt super väder så medans mammsen och pappa lagade all mat var jag ute med hunden och njöt, satt typ en timme vid guldporten också och solade i vår solen.
Sen kom alla gäster och vi körde på tills nu, var en super trevlig påsk faktist.
Och nu alla glada hoppas vi att våren ligger på och vi får en jävla massa soldagar!

Peace

Fredag

Idag var solen framme och folket kröp ut ur sina grottor.
Dagen gick ut på att ta en trevlig promenad vid vattnet med Robin och Emma sen träffade vi på Bänke,Hedin och Camilla så vi drog oss till Pampas marina och tog en kaffe i solen och satt vid vattnet och myste. Sen kom Knutte ner och bättrade på myste. Jävligt mysigt nu när det börjar bli varmt och allt folk börjar röra sig vid vattnet igen så det blir lite rörelse. Och snart kan man dra ut med mysiga gänget och grilla och sånt gos det är alltid trevligt.
Aja sen vid 4 tiden vart det hem för då hade vi påsk middag med kusinerna osv. Och nu är den precis avklarade så nu är det tids nog att snart dra ut med mina goda vänner och spela lite biljard och kanske ta en kall.

Peace


R för rubrik

hej hopp!
Igår var det jurist fest, och det var faktist riktigt trevligt skulle ta det lungt fast slutade med att vi alla körde på ganska hårt.
Hade ställt klockan på kvart i 8 för att flyga upp ur sängen och gå till läkaren. Det var ju inte lika kul, dock var min läkare riktigt duktig men att sitta bakfull och få tungan utdragen och få in en slang i näsan är inte lika skojigt!.
Men som tur hittade läkan nått fel på mig, och det är nått i mina bihåler. Så ska ta någon super näsprey ett tag nu men troligen försvinner ej det och då måste man operera bort det som nu är i näsan. Var väldigt trött när jag satt där men ska tillbaka om någon månad så då får vi se om det blir operation eller inte. Och jag värkligen hoppas att det är detta som gör att jag får problem när jag dyker. För om vi då opererar bort skiten så hoppas jag att jag kan dyka utan att börja blöda näsblod och sånt tråkigheter.

Aja nu är jag helt död och kommer väll bara ligga och slappa sen får vi se om man pallar göra nått ikväll

Peace


RSS 2.0