Söndag 20:14

Hay!
Idag var det första advent fika hos emma, Var faktist mycket folk men super trevligt.
Hm Emma köpte en bil idag så man fick skuss hem, det är en lite röd pärla så ser ni den raca förbi här i solna så vet ni vem föraren är haha:D
Aja nya ideer har vi kommit på som vi ska göra, först blir det att ta oss er till GBG någon helg nutyp den 18, Sen Big brother ska vi köra haha dock bara 3 dagar inlåst, men det blir lite senare typ efter nyår :)

Ikväll blir det bara slappa med petter och en rulle, jag är en sliten själ idag:P


Peace

juste!

Ey juste när man kommer hem har världens bästa mamma vart inne i min lägenhet och fixat advents mys pys:D så stjärnan är uppe och låssas grangrejen med laporna är uppsatta på franskablakongen så nu är det jul myspys här:)
tralllalalal
haha och cp mobil kameran funkar bara då och då man måste hota den då funkar det!

Peace


03:50

Tjenare hejsan, fan nu har jag precis kommit hem,
Det vart först ett ställde på fridhemsplan som jag tyvärr ej kan stava till haha sen till Grodan sergel.
Kvällen var ju bra men fan grodan är bara stort inte bra asså långa köer till allt, man kan ju fan inte pinka när man vill osv.
Aja nu sitter jag här och bara längtar tills det blir SÖNDAG! då jag kan dra hem till emmas familjs underbara adventsfika! Ska bli underbart mysigt och GOTT! alla cred till deras familj som fixar denna underbara fika som jag vart på några år nu och jag är fan så hungrig nu haha aja fan allt svajar som på en jävla seglbåt så daks att dunka lite musik och försöka tagga ner.
men som sakt man måste ta vara på det som värkligen betyder nått, sjukt viktigt faktist allt som man tror man har kvar försvinner faktist när man ej lägger ner enerig på det. men som sakt emma alla respekt till dig, tror faktist inte man kan inte ha en bättre tjej polare som henne, Emma är en tjeje som jag och mina grabbar respekterar och värkligen håller kär och viktigt man behåller sånna vänner som henne för det finns inte många där ute faktist!
 nu är det time att börja dra sig tillbaka,
Peace

Lördag

trallallala
Igår fredag vart det utgång som vanligt, var trevligt men på kvällen drömmde jag en sån jävla värklig dröm, eller den kändes så sjukt värklig så när man vaknar upp är man så glad att man är i sängen. Aja så var fett trött när jag vaknade för jag hade haha vevat runt i sömnen:P
Men idag var det sega sen iväg till la familja, sen ikväll blir det nog iväg till Grodan med grabbarna där emma och cicci och alla damer ska vara så det blir ju trevligt, men får se vart kväll ledser oss. Men som tur får nu ju veta det imorn haha.
Robin
Juste robin räddade mitt liv igår,viktigt att det kommer upp på bloggen så du blir nöjd!;D
Peace

Fredag

Idag minna vänner så drog jag och petter käkade en lurre på HT grillen.
Sen bar det av till sumpans simmhall där vi först träningsimmade lite men slutade med att vi bara satt på kanten och bastade en massa, är ialla fall ganska trött och sliten nu:P
Ikväll blir det utgång, börjar med nån bira på söder sen får vi se vart kvällen leder oss.
Fisk
Bilden är bara för jag och petter var som två fiskar i vattnet idag grrr.
Peace

"Alla män dör. Men alla män lever inte på riktigt"

wi

Ointressant

Hejhopp,
Igår hade jag faktist inte tänkt att gå ut på krogen, men vid halv 11 ringde en gammal polare (emil) till mig och på nått konstigtvis fick ut mig, så var bara på med kläderna och ut. Och jag ångrar ej att jag drog ut det var impulsift och rolig kväll faktist:)
Idag så har jag tagit en långpromenad till stan och tillbaka , sen köpte en pizza och bara slappade, var helt jävla död så sov typ 3 timmar nu på dagen:O
Men nu är jag pigg och glad, ska antigen ut och ta en bira med petter eller så ser vi en rulle hos mig och myser lite i mörkret...

Vems är bäst!
Sen bara påtal om inget, men jag och petter hade en diskution vems röv som var bäst på denna bild, så vad säger ni?
Peace

Knas

Nu är jag hemma från jobbet och ska väll försöka dra mig ner och träna.
Men fan det är bara 1 månad kvar till julafton, det är ju helt jävla sjukt va tiden går snabbt!!
Aja fan granen är upp i västa skogen torget och folk börja pynta hemma, men det e ju typ plussgradit ute så allt känns lite knas,
Aja jobbar inget resten av veckan så händer det nått skoj hojta till.

Peace

grr

haha

22:07 en söndag


Idag vart det promenad i regnet och sen hade vi gäster här. Men idag är det ju en såndär söndag, så man måste gå och lägga sig i tid men ska nog går bra..
Peace

Paranormal activity

Var på bio med emma,robin och petter igår, vi gick och såg paranormal activity.
Haha kan bara säga att vi alla satt och var så jävla rädda,visst kanske var en skit film men vi vart så jävla inne i filmen. Hmm efter filmen var vi så nojiga så vi kände att vi behövde ta en bira och ta det lite lungt, MEN NEJ alla jävla mysiga barer är ju fullproppade vid den tiden så vi fick ta en liten promenad sen dra hem.
Hm haha väl hemma var nog alla lite små nojiga för alla små ljud man hörde, Jag var ialla fall nojig som fan haha. Petter skulle ffs slaggat hos mig men det bara inte vart så. Hmm och jag tror ju ( LITE ) på såndär spök skit också, Aja så var att sova med en lampa tänd i hallen.


Peace

15:14

Fredagen var faktist riktigt roligt, jag och Robin bangade krogen och drog hem till en gammal polare som hade fest.
Var trevligt folk och bra röj, Mycket trevligt också att träffa dom gammla polarna:)
Aja Festen höll väll på till 6 sen sov jag kvar där och kom hem ja för typ 1 timme sen.

Aja tack alla för en trevlig kväll.

Peace


12:03

"Gillar att global uppvärmning medför lättklädda tjejer... man behöver ju en anledning för att klä av sig." P,D

http://www.collegehumor.com/video:1923850


2012

Hejhopp!
Hemma från att vart och sätt filmen 2012...
Hur ska jag börja, Kan säga så här den hade bra början och den hade bra specialeffekter men va fan hände sen!!
HAHAH kliade i min kropp hela filmen ut, Alla som är puckade kommer säkert gilla filmen, men börjar man bara tänkt lite lite lite under filmen så är allt helt jävla fuckat haha aja nu har man ialla fall sätt den men men kanske får en 1,5 av 5 möjliga.
Var ialla fall trevligt att gå på bio men som sakt se filmen så kommer ni iallafall få ett gott skratt..

Peace

Mysdag!

Hejhopp!
Idag hade jag en super mys dag med min kära vän Petter.
Började dagen med att gå upp tidigt och gyma, sen mötta jag the man.
Hm vi köpte ett skärp till mig sen skulle petter igentligen jobba men NEJ hans unge var sjuk så då gick han och jag och tog en mysigt fika och sen bestämde vi oss för att gå på museum igen. Petter hade hittat ett jätte bra muset av misstag en dag så vi gick dit..
Och det var ett musik museum, Var nog det roligaste museumet på länge då man fick tästa på alla instrument och lyssna på massa skoj och det var stort oxo så vi lekta runt där kanse 2 timmar:)
Sen tog vi en mysig promenad inne i den mörka staden nere vid strandvägen och kollade på båtar. Och ikväll blir det nog bio eller se en rulle.
Och det bästa med dagen var att min kamera på min mobil började fungera, haha och det roliga är att den inte har fungerat på 1 månad så skulle jag lämna in den idag ( hade med mig kvittot osv) och då funkar den idag haha så jävla skumt! men men som tur va funkade den ju och då kunde jag faktist fota lite så här har ni lite kassa bilder:)

Petter lirar
Petter lirar på ett instrumen som heter Hackbräde och det var fan det coolaste ljudet jag hört på länge, jag vart helt förälskad i den!
trummor
Länge sen man lirade, borde skaffa mig ett el sätt och börja spela lite:)
Petter!

tihi
Vackra stockholm

Peace


EY vem vare!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/tema/article6140216.ab börja med att titta på den och fördriv lite tid min kära läsare...

Aja nu var dom 3 jobb dagarna över, så imorn kan man sova ut.
hmm aja ikväll kommer petter the man över så ska vi se en rulle och snacka lite, imorgon blir det iväg till stan och fixa lite ärenden:)
wda
Världens bästa hund, fotat av mig på underbara Gotland!
peace

Där har ni!

http://www.tackfilm.se/?id=1258488791130RA56

titta på denna och njut;D

tallala

Nu är det redan tisdag kväll!
Har jobbat måndag tisdag och fick jobb imorgon oxo på chokladen så det är ju bra:)
Och måste fan lämna in min mobil på lagning IGEN! kamran har inte funkat sen jag fick den från lagningen sist,men har bara inte orkat gå dit och sen pallar jag inte ha den där gammla mobilen den fuckar upp alla nummer osv. Men men vill ha en fungerande kamera så jag kan lägga inte lite bilder här(A)....


Peace

Idol

Såg faktist på idol i fredag, och fan va tove är vacker och faktist sjukt jävla bra ,Menar vilken pingla!
Mariette är oxo super vacker, men tove endå favoriten nu asså. Sen måte jag säga att den där calle och erik sjunger jävligt grymt oxo, men men TOVE <3 ;D

http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1327464 titta och njut minna vänner...

 

Peace


17:39

Idag är det söndag och det blir en tidig säng time idag för att gå upp och jobba imorn:)
Hmm aja igår var vi hos petter och skulle laga mat, slutade dock med att vi sprang ner och handlade kebab:p
Aja haha trevligt var det och vi grabbar satt där och förkrökade och sen drog vi ut till Royal garden, vi var ett bra gäng och träffade på trevligt folk så det var trevligt.
hmm Idag har jag och en tjeje polare bara slappat, vart pizza och tv.. hmm nu ska jag väll bara fördröja tiden tills man måste slagga, hoppas bara nått bra går på tvn ikväll.

Juste imorgon ska jag jobba på Chokladen, ska gå intro där och lära mig göra lite choklad:D ska faktist bli jävligt kul och intressant att se hur det gårtill:)

awc
Peace


17:50

Igår körde vi malibu, det var ju trevligt.
Idag så vart det kina mat och harry potter 1 med en tjej polare och bara ta det lungt,
Hmm ikväll blir det middag med grabbsen sen chill kröka lite.

Peace

hmm dreads

Fan sitter och tänker lite, kanske ska man knorra frillan lite och skaffa sig dreads?...
zs
Aja nu blir det utgång med grabbsen.
Peace

Fredag den 13de

Här har ni en gammal goding, En låt som är utdelad till robin the man!
En grej oxo idag har jag hört att fafnir tattoo har dropp in, man kan få göra en tattueringa från 13kr-1300kr!
Och då e det bara fredag den 13de grejer ni som gillar sånt,dock klara motiv osv men är ni sugna att kladda lite på kroppen så passa på.:)(jag ska ej gadda mig)

Peace

Fredag!

Nu ska jag ut med vovven min, sen ska jag möta petter gå och ta en lurre sen ska vi faktist på museeum!
Vi vet ej riktigt än vilket men vi väljer med stunden, alltid trevligt att gå runt och kolla lite:)
Sen ikväll blir det väll ut och röra rumpan lite...

woo
Små grabbar men ta mig fan så mycket kärlek...

Peace


11:32

Igår skulle jag och grabbarna på krogen, men som tur var ändrade vi oss och tog en lite söt fika istället.
Aja det va gos, idag på dagen ska jag nog bara ligga hemma gosa med molly dock har dom börjat borra i huset så det låter som FAN! men hoppas dom slutar snart, aja sen till stan och träffa en tjej kompis så får vi se vad vi hittar på för skoj.

Hm ikväll vete fan vad som händer men det löser vi med tiden vettni:)

molly
Peace

17:56

Idag får vi se om det blir krogen med petter, annars hittar vi två nog på nått annat gos. peace

Sådär

sådär ja, Nu gled petter och nu har vi tagit oss igenom alla 3 filmera.
Ganska skönt när man inte har jobb att kunna gosa lite på kvällarna, sen är vi båda hängiga men imorn är vi nog pigg och får se vad för bus vi hittar på då;)

Aja fan man ska väll krya ner snart...
ad
Peace

Hej

Hm tisdag idag..
Jag är helt jävla slut ikroppen, känner mig lite febrig och allt är säkert bara tack vara sprut fan, men men som sakt häldre detta än att bli super sjuk.
Så idag har det bara blivit att ligga hemma och ta det lungt, får se vad jag orkar göra ikväll.
Men igår såg jag och petter The godfather 2, Vi var båda trötta efter sprutan och var skönt att köra lite chips och dipp och tare lungt bara, idag lär vi väll köra samma stuk då vi båda är trötta och känner oss sjuka efter sprutan,
Men nu ska jag kila ut med hunden sen fortsätta med att slappa.
g,
Peace

Mycket trevlig video

Vilka damer... Peace

Vaccin!

Sådär!
Nu har jag och petter vart duktiga och tagit sprut fan,
Vi möttes kvart i 8 och fick ta spruta runt halv 10, Dom var sega och det var mycket folk.
Men nu är det gjort nu kan jag spring och puss alla som har svininflänsan,
Hmm aja fan känner dock lite drag till att jag vill gå baklänges!

v
Peace

"I´m gonna make him an offer he can´t refuse"

Petter min goda vän har precis gott, vi såg 1an The godfather riktigt bra film.
Imorn ska vi försöka få sprutan om vi inte bangar ut, ska sitta och läsa på lite nu. 
god
Peace

Farsdag

Hallådär,
Igår drog jag ut och firade med grabbarna, vi hamnade på royal G efter mycket och momet, var trevligt och grabbarna körde på ganska bra;)
Idag ringde mamma och kollade om jag ville med till farfar och fira papporna (farfar och pappasen) och det vill jag ju så bara flög upp vid 10 tiden, var trevligt vi fikade lite och fixade och donade syrran var med också det är var gosigt.
Hm kom nyss hem nu och väntar på middagen, sen får jag se vad som händer ikväll har ingen jobb imorgon men är jätte trött, och jag ska upp tidigt imorgon och ta den där jävla SVIN spruta, Jag har alltid varit imot den och känt mig grymt klyven men mamma tycker jag ska ta den så får lyssna på henns mamma visa talan!
Ska också försöka dra med mig petter dit så han också får lite smärta;D

a
Lite halloween bilder har nu kommit in( jag under vickans farliga ninja pinne)
Peace


Lyssna och njut!


Underbara gnaget tog dubbel guld helt underbart, hoppas bara jag blir piggare snart så jag orkar hänga med grabbar ut och fira!

Reklam

En riktigt bra reklam
Peace


Hej

Oh idag är jag gaaalet sliten,
Aik lirar idag så det är jävligt intressant, Petter kanske kommer över så ser vi matchen och tar en pizza.
Sen ikväll vete fan vad som händer, vinner vi idag vill väll alla ut och fira men får se om jag orkar.
Mer sugen på en mys kväll, kanske dra med grabbsen på bio eller nått gosigt.

Aja livet rullar på och det e fulltupp hela tiden , precis som det ska vara
niice
Peace

Livet..

Hmm vad ska man säga, livet rullar på som bara den.

Har jobbat hela denna vecka och ska jobba hela veckan ut:)
Imorgon ska jag jobba från 8 på morgonen och slutar 9 på kvällen, så måste åka hemifrån kl 7 och kommer vara hemma runt 10 , haha en lång dag men kommer nog vara roligt också, eller joo klart det är roligt. Lite hårt bara att man sen dagen efter ska upp 6 igen och jobba 8 timmar:) fast fan jag gillar att jobba jag gillar att bli lite trött, men bara jobbigt att gå upp och känna att man måste gå och sova i tid men men:)

Hmm aja nu ska man väll försöka vara lite duktig och gå ner och träna, sen häcka vid tv och sen upp och jobba igen. Men helg snart, så då ska man väll hitta på nått skojigt/gosigt.

Peace

Respect!


Peace

Hejsan

Underbar dag igår!
Vi grabbar gled runt istan och sjöng och drack bira lite överallt,
Men den stora folkfesten hände på Kungsgatan, Vilket drag och va härligt att så många samlas och hyllar dom!
Vi stog där kanske 1,5 timmar och det var dra hela tiden! Folk hoppade på polisbilarna och sånger hölls igång hela tiden,
När det vart mäst dra var när AIK spelarna kom ut på bron och visade upp sig för alla sin suportrar,

Aja var trött och seg men tog mig till jobbet imorse och det va ju bra, man blir pigg när man kommer igång.

Ikväll är jag så trött så ska bara slappa och försöka komma i säng i tid.

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/article6052214.ab?service=galleryFlash

Kolla in bilderna här över så får ni se bilder från kungsgatan:)!

Peace


UNDERBART!

SÅ underbart jag kan inte ens beskriva känslan!
Jag och grabbarna satt på olearys men så många andra aikare! Vi satt där i 6 timmar med öl sång och mat ! Sån jävla bra stämmning!
Dom 90 minuterna av spel har jag aldrig någonsin vart så pirrig och spänd, satt med gåshud över hela kroppen nästan hela matchen! MEN NU HAR VI DET I HANDEN!, GULDEN , DET VACKRA GULDET!!!!

Nu ska jag bara byta kläder ( öl förstörda :P ) och möta alla igen så blir det ut och festa med alla glada, sen upp och jobba imorgon;) LIVET ÄR UNDERBART!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D::D:D


PEACE


AIK

Nu har jag varit ute med grabbsen och tagit en bira och bara snackat livet.
Men fan va taggad jag är för imorgon!
Aik möter göteborg borta, och denna match är så jävla viktig!!
Om vi kammar hem SM guld så kommer det vara så underbart, helt otroligt så ska se matchen med grabbsen.
Alla bord i typ hela solna och stan är fullbokade där man kan se matchen, så får bli barhäng och vara där i tid så kommer bli en lång men förhoppningsvis rolig dag.
Och vinner vi då är det bara ut och fira med alla glada!
aik
Peace


RSS 2.0