AIK

Hejsan!
Nu har jag stressat hem från jobbet. Och ska sitta vid datan 10 min sen fixa mig och springa iväg och äta på HT grillen med grabbarna, sen far det i väg mot Råsunda stadion där AIK möter djurgården idag.
En mycket spännande match som jag värkligen ser fram imot att se! Så har lite derby feber nu!

Aja vi fick plattser på norra mellan så blir fullt drag ikväll:)

aik

peace

Söndag

Jahapp, vart hemma kväll för mig igår med lite chip och dipp, låg och såg Mumien 3 - Drakkejsarens grav på canal +.
Var fy fan den sämsta jävla skit filmen jag har sätt! Och sen har jag tvingat mig själv att se klar den, men vad tror ni händer JO jag somnar dom sista 10 minuterna och missar slutet! Då har jag sätt hela i onödan ffs. Aja får väll se slutet nån annan gång.....
Jag vaknade ialla fall upp vid efter texten och så slut min kropp var så kröp jag faktist upp i sängen nån halvtimme senare. Så runt halv 12 kom jag i sängen och däckade direkt, kan inte säga att det var någon rolig kväll men så är det ju när man är sjuk.

Aja idag vaknade jag med tuppen, mår hyfsat bra snorig och hostig men annars är det fan okej. Får dock se vad som händer idag grabbarna var ju ute och röjde igår så dom lära ju sova länge och vara sega hela dagen, hmm aja får se vad jag hittar på tills dom vaknar.

Aja tänkte muntra upp denna sega söndagen med att visa er en riktigt snygg ryggtavla:
Denna rygg är så jävla grym, färgerna är så mjuka och neutrala och allt flyter på så jävla bra!

niiice
Peace

..

Sådär, nu sitter jag och dricker te och käkar en bulle.
Mässan var sådär, det var trevligt men dom hade inte så mycket som jag var intresserad av.
Köpte inget hade lovat mig själv att ej köpa nått om jag inte hittade ett fint par av Rieppeleon brevicaudatus ( dvärgskamelont ) Då hade jag köpt dom , men nu var det bara det vanliga tyvärr. Sen vet jag att jag ej har plats/tid för fler större djur.

Men men sen resten av dagen har jag bara tittat på tv och vilat huvet är helt död men hoppas jag blir pigg snart så jag kan hitta  på nått ikväll:)

söta
peace

Reptilmässa

Hmm...
Igår jobbade jag fast jag kände mig små sjuk, men på kvällen kom ialla fall min kära vänn petter över till mig så såg vi på en film och bara tog det lungt, tack vare att jag e sjuk så orkade jag inte så mycket mer.
Men idag ialla fall så är det reptilmässa!
Dom har dock flyttat den till kallhäll och det är lite jobbigare att åka till men funkar.
Tråkiga är att jag har ingen att gå med, men får åka själv jag går ju endå helt insöad där och tittar i timmar så spelar inte så stor roll.

Sen ikväll så får vi se hur mycket jag pallar göra, men e jag pigg o go så blir det nog krogen,

Men men nu ska jag snart dra iväg mot mässan:) vem vet man kanske köper nått roligt!:)

stor

 

peace


.

Men hej alla glada, en till dag på jobbet flög på som en dans på rosor, Dock känner jag mig och kännde mig små krasslig hela dagen, har ont i halsen osv men men.

Först ska jag bara säga att jävlar vilken kupp som dom gjorde idag, ett riktigt spektakulärt rån.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5839301.ab


Sen länkar jag till en hemsida med lite coola kroppsmods.

http://www.sverigessamstasida.se/kroppsmod.php


peace

HA


Hej

Igår på dagen var jag med robin när han piercade sig, efter det drog vi alla hem till sig själva,
jag vilade någon timme sen plingade syrran på min dörr, så gick vi ner till vattnet och käkade middag.
Sen åkta vi in till stan med 2 till av syrrans polare och drack öl, och sen kom en kompis till mig med.
Kvällen var jätte trevlig men lugn, länge sen jag "krökade" med syrran och jätte kul att träffa hennes gammla barndoms polare :)


Idag fyller världens bästa robin år, dock firade vi inte han så bra:p men får bli nästa helg , Vi hängde lite vid vattnet bara, då han nu har jätte ont så har han svårt att gå:P haha

Imorgon är det jobb en vecka till:)

peace

Underbar reklam!


hej!

Hejsan, Sitter här och har sovit drygt 2 timmar på hela kvällen kroppen börja svika än!;D
Aja skulle bara berätta lite om Fredags då jag var på De tre muskitörerna med syrran min, den var faktist riktigt grym och vi hade jätte mysigt. Efter teaten gick vi på max och satt där och snackade livet:)
Rekomenderar strakt att ni ska se De tre muskitörerna..:D

Aja igår var det lördag, på dagen var jag runt i kista med petter och jesper, Sen på kvällen vart det av till Malibu med ett stort gäng trevligt folk:)
Kvällen vart extremt lång men var mycket trevligt.
Smått söndags ångest kryper i mig lite men ska endå bli kul att börja jobba på måndag för då har jag min kära kompis vid min sida:D ... aja alla glada hoppas ni får en bra söndag


peace

dah

Idag flöt dagen på som en bark båt i en strömande bäck, okej ljuger lite men det blir bättre för varje dag som går.
Imorgon därimot är det fredag! var länge sen jag har länktat så mycket till en helg!;D
Och imorgon ska jag jobba sen skynda mig hem fixa mig och så har jag biljetter till dom tre muskitörerna teatern som jag ska bjuda min stora syster Nathalie på!:D
Sen efter teaten som börjar kl 7 vet jag inte vad som händer, antingen umgås jag med syrran min eller får se vart vinden tar mig.

Idag fyller min kära vän Wendel 20 år! så grattis på dig mannen.


Aja tv time sen slagga!

peace


där ser man...

Hejsan,
Nu är jag hemma efter en ganska lång men bra dag.
Börja komma in i jobbet lite grann nu, det är hårt men väldigt roligt, alla som jobbar där både personal och arbetstagarna är trevliga och roliga att umgås med, Aja efter jobbet for jag till stan mötte upp petter och jonas och bara satt och kollade på folk 1 timme sen for jag hem för att äta:)

Så nu sitter jag är mätt och belåten ont i fötterna efter jobbet och väntar faktist på att idol ska börja;D
Och en rolig nyhet petter har fått jobb på samma ställe som jag nu:D så han har sin "introduktions dag" på måndag, dock ute i resturangen men kan ialla fall åka dit med han på morgonen och hem på eftermiddagen.
Hoppas bara på att dom behöver mycket vikarier nu så att han få vara kvar så länge som jag är kvar:D


peace på er!

Hej

Men hej på allt och alla!
Nu sitter jag här klockan är 21:07, jag har vart på jobbet,tränat ätit och duschat OCH sätt idol:)
Dagen har varit full som den ska vara, idag var dock min sista introduktions dag på jobbet så imorgon ska jag ta ansvaret för kall köket! Mycket pirrigt:p
Aja går nog bra ska ni se:) hör av mig imorgon och berätta om jag klantade till det eller om det flöt på bra;D

Juste idag fixade jag så petter fick komma på arbets intervju så han gick runt i köket idag lite och tittade, hoppas värkligen vi får jobba tillsammans nån gång:D

Nu blir det lite mer tv tittande sen sängen IGEN,
peace

Så..

Dagen började 05:30 med att jag slet upp mig ur sängen och tog mig till jobbet,
Jag har ju aldrig jobbat i kök men det flöt på ganska bra faktist, ska dit imorgon också och 10dagar framöver och då blir jag jobbande i kallköket:) Sen får jag se vart jag behövs efter det,

Och juste fan vem tror du man jobbar tillsammans med? jo en snubbe jag hade träffat i Rhodos förra året:DHan är fast anställd där och har jobbat där 4 år så han är min "handledare" eller vad man ska säga. Men Kände först inte igen han helt och kunde inte placera han men sen kom vi båda på vart vi kände igen varandra, Så världen är ta mig fan liten...

aja ska ner och träna lite nu sen är det hem duscha,äta hänga lite vid datan sen hopp i säng igen..


peace!


...

Hejsan, nu är man hemma efter en mycket trevlig och behövlig helg på petters land,
Det var trevligt folk bra väder osv osv:p haha aja fan var ialla fall skönt att komma ut på landet lite, basta, BADA och dricka lite :) Fan trodde ej jag skulle bada då jag är en liten badkruka men badade faktist 2 gånger under vår bastu tid:)

Aja fan imorgon ska jag upp och jobba, känns både roligt och jobbigt. Imorgon är det itroduktions dag dock så ska väll titta på mer men vi får se, bara såå jobbigt att behöva gå upp 05:30 menar har haft ett riktigt långt sommar lov nu, och att ta tag i detta är HÅRT!:p så har fatkist lite söndags ångest:/
Men blir nog bra med tiden och alltid pirrigt första dagen, men förhoppningsvis kan jag sova ikväll:)

skriver imorgon hur det gick, är på jobbat 8 till 3 bara så inte lång dag:)

peace

Läskigt!


Jobb

Hejsan alla glada,
Idag har jag faktist varit på jobbintervju på "glasade gången" fick tippsen av cim nordling och tack för det.
Så gick faktist så bra så ska redan börja på måndag, jobbar som vikarie och kommer hoppa in då och då, men jobb är jobb. Men som det ser ut nu behöver dom massa hjälp så ska bli kul.
Kommer jobba lite överallt där på dom olika stationerna och ska hjälpa utväckligstörda som jobbar där så ska bli mycket intressant och roligt.

http://www.stockholm.se/Fristaende-webbplatser/Stadsdelssajter/Hagersten-Liljeholmen/Glasade-gangen/Restaurang-Glasade-Gangen/

aja börjar måndag kl 8 måste åka hemifrån kvart i 7 haha är tidigt nu när man vart ledig så länge. Men man kommer nog igång snabbt:)

Juste ska till petters land på fredag till söndag ska bli jävligt skönt:)

peace

Inglourious Basterds

Var med grabbarna och såg Inglourious Basterds, var en mycket bra film:)

...

Hejsan alla glada, idag har jag träffat en mycket trevlig vänn på dagen, sen for jag iväg till körskolan där jag gick riskubildning 1 på 4 timmar typ haha och nu ska jag dra iväg på bio..

peace


RSS 2.0