Fucking ninja


Har nyss vart ute och ägt grabbsen på basket och fotboll
Peace

.

Igår kväll efter fikat hos mormor min vart det ut och grilla med alla grabbs från hoode:p
Aja idag får vi se vad vi hittar på.

Peace

Grönan

Sådär söndag igen...
Igår var Jag,Petter,Jonas,Robin,Patrik,Emma,Vickan och Camilla på Grönalund. Va kanske 2 år sen vi grabbs var där. Men var en super mysig kväll och var skönt att åka av sig lite;) Men man känner att man blivit äldre,blir mycket mer åksjuk nu och jag var helt slut när jag kom hem,menar alla dessa barn och höga ljud och massa ljus:p
Aja idag är det morsdag och grejer, Har varit nere vid vattnet och ätit lite lunch med syrran och hennes kille, sen kom Emma och Robin. Men nu är jag ialla fall hemma och ska krama om mamma och sen blir det fika hos mormor med La familja. Sen ikväll får vi se vad man hittar på, nått blir det ialla fall vi är ju ett gäng fritidsfoskare som har tid att göra lite saker så det är ju tevligt. Sen är ju Robin och Petter snart klara med plugget så då är vi fler med tid för skojiga saker

Aja där var det onödiga skrivandet slut..
Peace


.

Igår var det en trevlig stund hos Marina där hon bjöd på lite tilltugg och vin och annat gott. Efter vi hade suttit där några timmar så drog vi vidare till en pubb i gammla stan där vi mötte upp lite annat folk och satt där tills dom stängde.
Jag sammarfattar det kort : Det var en mycket trevlig kväll.
Aja Är lite smått sliten idag,fan varje gång jag dricker vin blir jag bakis. Men men ska snart ut och busa lite igen men lite trevligt folk:)


Peace

F

Helg igen, inte för att det görn nåon skillnad för fritidsforskare som jag, eller jo fler polare har tid att göra nått är väll skilnaden.
Aja ikväll har Marina drinkbjudning och lite sånt mys för att fira henne, sen blir det vidare till krogen.


Peace

M för måndag!

Aja idag drog jag och syrran in i stan och har virrat runt i en massa kläd affärer och kollat och köpt lite.
Sen vart det fika i gammla stan och en låg pratstund, var en mycket trevlig dag.

Och alla glad idag fyller världens bästa tjeje polare Emma 20 år, Finns inte en skönare och bättre tjeje som passar in med oss grabbas hon smälter in som handen i hansken. Vi är glada att ha dig med oss Emma:)

Vi skulle dra ut ikväll, men tyvärr så hinner ej Emma då hennes middag vart Lång, Så det blir nog på onsdag vi festar till det.
haha sen kommer en liten länk där Robin är med på bild http://www.metrojobb.se/artikel/2010/05/24/85252/1-3-miljoner-jobb-snart-lediga-i-sver/index.xml .

Peace


Helgen.

Ska fatta mig kort.
Börjar med fredag, då var vi ett stort gäng som var ute på kvällen och spelade kubb och fotboll, och myste lite med lite krök och chipps. Har värkligen längtat efter att kunna gå utsådär på kvällarna igen.
Aja i lördags var jag ute och åt middag med familjen och syrran och hampus på Thai båten. Var super mysigt och gott, Efter det drog jag hem till Emma där det var fest, Kom mycket trevligt folk dit och vart en mycket bra kväll. Så måste tacka alla som var där som gjorde kvällen riktigt bra:)
Idag söndag så har jag faktist varit jävligt bakis, sen vart det att dra till syrran med familjen och fika lite och sen gå ut och äta lite pizza.
Nu är jag ialla fall hemma och ska bara ta det lungt hela kvällen.
Juste bilder från helgen pallar jag ej lägga upp här, det finns nog en massa på facebook.

Peace


Fredag

Fick ej ge blod idag, hade ju vart i Thailand och då måste man vänta 6 månader innan man får ge blod. Aja tanken var ju god ialla fall att jag drog dit.
Hm fick lite saker gjort idag och kom ner och träna också, ikväll får vi dock se vad vi ska hitta på. Tror ej någon av grabbsen är så sugen på krogen idag så vi får se vad vi kommer på. Klarnar det upp är det ju alltid mys att lira lite kubb med goda vänner och dricka lite vin kanske:)


Peace

Blod

Hemma från träningen och en skön och lång promenad med hunden.
Fan så underbart ute nu,och allt blir så levande!
Aja fan har väll ej mer att säga blir stan imorn på dagen med MR P sen känner jag att det var ett tag sen jag skänkte blod, och såg en blodbuss i kungsan idag.
Så har jag tid ska jag försöka springa dit och skänka lite blod, man måste ju som sakt tänka på karman;) Ska också försöka få Petter att ialla fall skriva upp sig och ta dom första "prov blodet" för att se om han ens kan skänka blod, men han är faktist lite rädd. Men om han får hålla i min hand imorgon kanske han går med på det vem vet.

Peace


Syrran

Igår var vi på den där konst grejen på morderna museet, Hm och ibland förstår jag mig inte riktigt på konst så vi var där någon timme bara drack en bira sen drog vi.
Jag,Petter,Robin och tvillingarna och deras brud polare drog vidare och hamnade på dovas där vi satt och snackade och drack lite.

Men idag minna vänner då fyller världens bästa och underbaraste syster år så ni vet!
Dagen kommer gå ut på att betala resan och sola lite med emma och grabbsen, sen blir det yoga och lite träning.

Här kommer lite bilder på mig och syrran från igår när vi myste lite vid vattnet.

Peace


,

Idag var jag och kirrade opitk grejen till körkortstillståndet , mitt hade gått ut så var tvungen att ansöka om nytt-.- hade ialla fall mycket bra syn så det är ju skönt.
Aja ikväll dra jag och lite folk på någon arragemang på Morderna museet.
På facebook heter det "Studion: NATTEN - Erotik, Folköl och Melankoli" så låter riktigt trevligt, det är också öppet från 20:00 till 08:00 på morgonen haha ganska sjuk tid. Får se om man har så trevligt så man pallar stanna hela kvällen.
Glid dit om ni ej har nått att göra fri entre tydligen.

Nu ska jag ut och ta en glass med syrran vid vattnet!

Peace

Måndag

Igår var det full rulle. Dagen började med otriligt goda nyheter sen vart det att vara ute i solen med mina grabbs. Sen vinka vi av Jonas som åker till Frankrike i 10 dagar. Efter det drog jag och käka lite susch sen skynda sig till matchen,
Otroligt härlig match också bra stämning mycket publik och pricken över iet var ju också att vi vann matchen.
Aja efter det drog vi grabbs till nivå och drack oss ganska glada sen vart det ute och klubba lite.

Idag är jag halv sliten men ska ut med Robin snart och ta en lite glass vid vattnet, sen ikväll blir det kanske lite Kubb med gott folk

Peace

Söndag


Idag har jag varit ute hos farfar med familjen hela dagen och fixat lite och grillat.
På kvällen vart det bio med grabbarna, Vi drog och såg Robin Hood !
Jag gillade filmen, var ej så mycket Robin hood men den räddades i slutet, men var en jävla bra film ialla fall.
Peace

A för Alanya

Tjena alla glada!
Igår kväll var vi på huvudsta krog där lite folk hade hyrt undervåningen, sen drog vi på fest hos Peter, var en trevlig kväll och vi träffade mycket härligt folk.
Aja idag var det ju en galen sol, så jag och Petter var ute och solade lite. Sen mötte vi upp alla grabbs och Emma så drog vi och bokade sommar resa, Vart en vecka till Alanya den 30juni!
Ska bli jävligt trevligt vi är 10 sköna personer som åker så det blir röj:)
Aja efter så drog vi och möte upp lite fler grabbs så drog vi och käkade lite sen spelade basket och kastade amrekansk foboll. Och när solen började gå ner så drog jag och grabbsen och hade en trevlig middag på Petters balkong sen vart det skit snack hela kvällen och självklart tv spel!

Peace

.


Igår kväll kom Petter,Robin och Emma över och såg lite film, sen när dom gick så gick jag ut med hunden och då hittade vi 2 igelkottar:D Årets första igelkott som jag ser.

Aja Idag drog jag Robin och Emma till Robins lägenhet igen och satt upp lite hyller och fixade och donde. Ikväll får vi se vad vi hittar på för skoj men nått händer som vanligt:)


Peace


Rubrik

Hejsan!
Igår kväll drog jag Robin och Sandra på erotikmässan, var faktist en trevlig kväll och man fick se jävla massa "leksaker" och skit som man inte ens visste fanns. Var också lite skysta strippor som körde så var skojigt.
Juste lite senare kom faktist Ted, Patrik och Vicktor in till mässan:)

Aja idag var jag och Emma och tog en ficka vid vattnet, sen hämtade vi upp Robin med bilen och drog till IKEA och fixade lite saker till Robins lägenhet, Så idag har det varit full rulle.
Vi får se vad som händer ikväll men tror att det bara blir en lungn kväll med vännerna.

Peace


Hästpojken.

Såg nyss en otroligt bra dokumentär på 1an "Hästpojken" .
Den handlade om två föräldrars personliga resa för att hjälpa sin autistiske son. Och den slutar på en av världens mest avlägsna platser. Bland vildhästar och schamaner i Mongoliet förändras pojken. Långsamt börjar vägen tillbaka mot ett nytt liv tillsammans. Var otroligt vacker domkumentär att se och att se föräldrar som kämpar så mycket med sitt barn. Ni som ej har sätt den men som intresseras av autism osv så tycker jag värkligen ni ska se den!

Peace

Tisdag

Tjaba tjena!
Idag har man varit vid vattnet och njutit av solen.
Sen nu kom jag nyss hem efter några timmar basket med grabbsen och Emma. Kan säga att Emma hade jävla flax på slutet:P
Aja imorgon blir det troligen erotik mässan, har velat dra dit fler år men aldrig blivit av så imorgon ska vi försöka ta oss dit:)

Peace

S

Hemma från en skön helg i vackra skärgården.
Jag träffade upp grabbsen i lördag mårgon och tog den 4 timmar långa båtturen till Jonas landställe.
Väl där ute var det att göra mys pys och värme upp huset med massa ved. Sen vart det en lång och skön bastu mys,haha öppnade en bira med en snusdos i bastun så var det sådant tryck i flaskan så locket flög rakt upp på min näsa och ögonbryn och gjorde att jag fick sår både på näsan och ögonbrynet.
Aja efter en skön bastu så vart det grillning och sen kom Julia,Clara och Marina över så satt vi med tända ljus och krökade och snackade hela kvällen lång.
Aja dagen efter gick åt att njuta av lugnet och umgås.

Här kommer lite onödiga bilder som jag tog.



Sådär idag är det måndag och jag har precis umgåtts lite med Robin så ska väll ut och springa lite nu
Peace


Fredag

Hejsan alla glada, idag knegade jag faktist.
Sen drog vi alla till lite resebyrårer och kollade sommar resa, vart tyvärr ej att vi bokade men vi har fått lite mer kött på bena. Tror det blir Alanya och vi är 9 st som ska åka tillsammans så det blir gos:)

Aja fan imorgonbitti vid 8tiden möter jag grabbsen i västa skogen så drar vi till stan och tar båten till Jonas land, Tar ca 4 timmar med den där båten till lilla ön. Ingen el finns i huset så blir tända ljus och mys pys.
Tvillingarna ska till sin tjeje kompis landställe som ligger på samma Ö så det blir det trevligt att ta någon bira med dom på ön.
Ska dock bli dåligt väder, men inget som stoppar oss. Blir riktigt mysigt endå att sitta i huset med tända ljus dricka lite gott och äta gott,sen skönt att komma bort och få lite frisk luft:) Bada bastu får vi inte glömma att vi måste göra.
Aja kastar in GAMMLA bilder från när vi var där sist, och som ni kommer se på bilderna så var det ett tag sen.

Kolla Robins ögonbryn på ena bilden, han fick en galen alergi grej typ så ögonbrynet bara åkte upp mitt under ett parti kort ( täcken ) haha, var goda tider:)
Aja kommer hem söndag kväll och det finns typ ingen täckning på ön så kan vara svårt att få tag på mig.
Peace

Vad fan händer!

Vad fan händer Gnaget.:( :(
4-0 mot göteborg!!
Aja imorgon är det upp och knega, länge sen man gick upp vid 6 tiden nu så det ska bli roligt.
Sen efter jobbet ska vi åka och kolla sommar resa med alla som nu ska med så det ser jag fram imot, blir troligen Alanya vi ska dra och drägga i:)

Peace


Torsdag

Igår kväll var jag och grabbsen och såg Iron man 2, hm den var faktist inte så bra alls lite smått okej men det som räddade själva filmen var att den otroligt vackra Scarlett Johansson var med. Hon är så otroligt snygg så det går knappt att förstå,hon är inte porrigt snygg utan rent av vacker... aja
Idag blir det att fixa och dona lite, sen träning och sen försöka slagga i tid då jag ska upp och knega imorgon.

Och juste spelningen på Harry B james iförrgår var riktigt bra, aja allt jag hade att säga.
Peace

Rubrik fan..

Sådär idag har jag och Jonas bärt en säng från mig hem till han i solna. Sängen är fan inte lätt och det var en bit att gå faktist. Men vart några stopp och vilostunder i sängen och Robin kom sen och höll oss sällskap så vart faktist en trevlig dag,solen låg på ett tag också så vi fick lite sol tid.
Aja när vi väl fixat sängen hemma hos honnom vart det en runda i solna c  sen hem.
Ikväll så lirar en polares band på Harry B James i stan så ska dra dit med lite folk och ta en bira och heja på bandet.
Här kommer lite bilder från vår stora bära sängen dag!

Peace

Måndag...

Idag var det att flyga upp och springa till docktorn på morgonen, sen vart det träna lite och sen till stan med Robin och Emma och kollade lite. Sen på kvällen sammlade vi hopp grabbsen och körde bakset, Körde faktist basket igår kväll också. Är så jävla nice att man kan börja göra sånt nu på kvällarna. Aja när vi hade spelat klart med grabbsen drog dom flesta hem men Robin och Jonas drog till mig så fortsatte vi kvällen med lite tv spel.
Men men dom har precis glidit nu så det blir en natt macka sen slagga.

Peace


Söndag

Satt i 90minuter hemma i soffan och svettades av nervositet. Matchen mellan AIK- Djurgården var spännande men slutade dock med 1-2 resulat så det sög ju...
Aja efter jag sört klart drog jag och möte upp Lantz så drog vi in till Kista och fixade lite saker.
Och nu sitter jag här och tittar ut genom fönstret och ser en helt underbar kväll. Får dock se om jag tar vara på den eller bli liggande hemma.

Peace


Valborg

Dagen började med att vi träffades vid 5 tiden i västra alla grabbs så drog vi mot centralen.
Allt gick super smidigt och på någon timme var vi i uppsala.
Vi hade en super trevlig kväll träffade massa trevligt folk och var kul att få lite miljö omväxling.
Det vart dräggit men kul,var skön stämmning och alla grabbar vart ganska runda om fötterna så det hände ju lite roliga saker.
Aja vi kom hem på lite olika vis men för mig och 5 av grabbarn slutade kvällen med en taxi resa hem då tåget hem inte gick för en klockan 7 på morgonen, så vart en dyr resa men var värt det.
Alla kom ialla fall hem säkert och alla hade haft en trevlig kväll så det var ju bra.

Aja tog lite bilder, dom är lite suddig och onödiga men kolla hur mycket skräpt det är på fältet.

Idag på dagen har jag bara slappat men sen på eftermiddagen hade vi bjudit över lite gäster, men nu var det tid för mig att dra mig tillbaka och ta det lungt igen,.

Peace


RSS 2.0