Onsdag

Idag är jag helt slut efter min lååånga migrän skit igår.
Men men ska vila lite sen ikväll är det jurist fest, ska faktist bli super skojigt och se vad dom har att erbjuda. Jonas,Robin,Petter, Cim och Jing ska med vad jag vet så det ska blir trevligt, Inte dumt heller att en öl kostar ca 19kr:) Finns bara en nackdel och där är att jag ska vara hos läkaren imorgon kl 9, så det är lite smått jobbigt men får dra hem och slagga igen efter jag vart där för det lär nog bli ganska hårt ikväll.


Peace

Rubrik

Igår var det måndag och jag,Jonas och Petter drog till viktoria i kungsan och körde. Är faktist bra drag där på måndagar. Men var en mycket trevlig kväll men idag så har jag mått piss, dagen började med bakfylla men gick över till en FET migrän. Låg borta i migrän dimman till halv 10 på kvällen:O Var länge sen jag fick en sån riktig fet migrän men men.
Aja imorgon är det tenta fest för petter så jag och grabbarna ska med dit och röja med juristerna det ska bli intressant.

Peace

Hay

Sådär söndag idag!
Tänkte uppdatera lite, i fredags så var det ut och chilla med en kall med robin bara, alla grabbar var borta så vart bara jag och robin men var trevligt.
Sen i lördags körde vi lite film chipp o dipp kväll. Och idag Söndag så var det självklart Herr lunch som vi har varje söndag slutet av månaden.

Nu sitter jag här, har ingen jobb imorgon vad jag vet så ja ingen söndagsångest utan mer rastlös.


Peace


TISDAG

Ohej!
Tisdag idag om ni har glömt det.
Idag ringde jobbet och väckte mig, dom behövde mig idag så bara hopp i byxorna och dra till kneget, blir jobb imorgon också så det e ju nice.
Har faktist också vart duktig och börjat träna igen, första gången igår med MR P och idag efter jobbet gick jag också ner till gymmet och tittade på vikterna lite...
aja det var det ointressanta jag kunde komma på. Men en rolig sak är att jag funderar på att börja på yoga, får se om jag börjar denna torsdag annars kör jag nästa torsdag.

Peace

Helgen

Sådär nu är helgen över och dom enda riktigta dagarna man kan umgås med sinna vänner utan stress har runnit förbi. Jag har dock inget jobb imorgon vad jag vet så man slipper söndagsångesten.
Aja helgen, I fredags vart det Royal G, Det var trevligt vi gick dock hem tidigt då alla skulle upp tidigt och göra lite grejer på lördagen.
Jag och robin åkte på lördagen med hela min familj och några till och jobbade ute hos farfar vi rensade hans källare och massa sånt, vi fylde en hel container med saker som vi slängde. Så det var riktigt mycket att göra och sen grillade vi korv och myste lite i "vår" solen.
Aja lördag kväll drog vi till amassadör där kvällen höll i sig till typ halv 4, var en trevlig kväll .

Aja fan tänkte lägga in en VARM och svettig bild från thailand så man blir lite varm, fan när man tittar ut i detta regniga och äckliga vädret blir man bara deppig ffs en typisk söndag, Får se var den leder mig men först och främst leder den mig in i köket!
thaii
Peace

Onsdag

Ikväll såg jag filmen shutter island med mammsen och syrran. Var trevligt men filmen var väll sådär, den va bra men fick endå ingen wow känsla eller så.

Peace


Hemma

Hejsan alla glada, Nu är jag hemma från Thailand igen.
Kan bara säga en sak och det är att jag redan längtar tillbaka, Det är sjukt kallt,murkt och snöigt här. Riktigt deppigt.
Aja vi hade det sjukt bra och vi reste runt väldigt bra.
Vi körde Bangkok -> Koh samet -> Phuket -> Phi phi -> Koh samui -> Pattya -> Koh chang -> bangkok.

Aja nu börjar jag små tönt blogg igen så ni vet, och bilder från thailand lär komma upp på facebook ganska snart så håll koll.


RSS 2.0