L till M !

Såhär ligger det till att i lördags var det full rulle, Började att vi grabbs drog till stan och hängde och såg lite bröllops mys. Var coolt med flygplanen och när båten sköt sin kanon sen var det bara chillt att sitta vid vattnet och chilla lite.
Aja sen efter drog vi grabbs och "firade" på en kina buffe och när våra magar var så jävla proppade att vi knappt kunde gå rullade vi vidare hem till mig. Men tyvärr hade någon jävel hoppat i stadshagen så var en jävla röra att ta sig hem men vi klarade det. Aja sen var det att sitta hos mig och chilla lite sen drog vi och möte Sandra och lite folk och så drog vi hem till Robins crib och fest chill krökade lite.
Dagen efter var det upp tidigt tidgt och dra till farfar och jobba hela dagen.Var riktigt härligt var ju fint väder som fan så man kunde slita med samtidigt bättre på brännan när man slet på tomten men var tyvärr jävla bakis ibörjan med det gick över med tiden.

Aja sen var det hem slagga typ och upp tidigt idag igen för att dra och jobba hos farfar igen. Då dock hjälpte Petter till att slita:) var en mycket trevligt dag dock ej så mycket sol men vi rensade hela tomten idag så vart mycket bra lyft så behövs ingen mer träning idag. Vi fylde en hel container med massa betong block och grenar och skit. Blir tillbacka imorgon också dock bara jag och pappsen men vi lär knega på bra endå:)

Det var väll allt jag hade att säga, kastar in lite bilder så får ni tolka dom lite hur nu vill...
sssss

Peace


Kommentarer
Postat av: jonas RAOUXXX

Lägg up bilderna på fejan istället !!!!

2010-06-22 @ 18:52:55
Postat av: Jesper

Lilla Raoux ni får gå in här och kolla på bilderna istället:P

2010-06-22 @ 22:53:29
Postat av: patrik teh man

kör fejan älsklig

2010-06-23 @ 16:33:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0